sukat, jotka tein ohjeen mukaan

28.4.2016

Kerroin vähän aikaa sitten, kuinka löysin Knittyn. Uuden ohjepankin löytäminen tarkoitti tietenkin sitä, että jotain oli puikoille saatava, ja vieläpä äkkiä.

Mietin jo vakasti Falling leaves -nimistä mallia, olin jopa valmis opettelemaan magic loop -tekniikan, kunnes silmiini sattui Monkey. Ja siis ihan oikeasti melkein sattui, koska epäviehättävien kuvien takia skippasin ohjeen ensin äkkiä. Nimi kuitenkin kuulosti jotenkin tutulta, ja pian tajusinkin, että kysehän on niistä ihanista sukista, joita olen ihastellut Kutomuksen blogissa ja tsekkaillut myös Ravelryssa.

Olen aikaisemmin kirjoittanut villasukkien kuvaamisen vaikeudesta (ja aion palata tähän asiaan vielä), mutta tässä se taas huomataan. Käytännössä kuvat vaikuttavat paitsi siihen, että ohjeet skippaa helpommin, jos kuvat eivät miellytä silmää tai ovat epäselviä, myös Pinterest-pinnauksiin. Tykkään pitää Pinterest-boardini nättinä, ja rumien kuvien takia osa ihanistakin malleista jää pinnaamatta.


Mitä sitten tulee itse malliin, niin Monkey on kyllä kaiken suosion ja hehkutuksen arvoinen. Kiva neuloa, kaunis ja hyväntuntuinen.

Tein kerrankin ihan mallin mukaisesti. Olen aiemmin kirjoittanut siitä tavallisesta tavastani tehdä sukat, mutta nyt tein yksinkertaisen kantapään ja talttakärjen (kuvailut omiani, eivät virallisia nimiä, heh).

Taisin löytää myös uuden suosikkitapani villasukkien silmukoiden luomiseen. Video löytyy täältä, suosittelen!

Kuten kuvista huomaa, niin toinen sukka on vielä vähän kesken. Pitää saada se äkkiä valmiiksi, koska perjantaina on lähtö New Yorkiin! Lomalle ja lennoille on tietty saatava uudet sukat työn alle (ja valmiit jalkoihin).

Post Comment
Lähetä kommentti