link love 7

1.5.2016

Haaveilen aina välilläni olevani todella lahjakas koodaaja ja nettityyppi. Koska en kuitenkaan ole (vaikka olen kyllä opetellut html:n ja css:n alkeet Codeacademyn avulla ja tehnyt parin pikkuyrityksen nettisivutkin), niin tyydyn ihailemaan koodaajien ja muiden nettigurujen työtä ja arvostamaan heitä niin paljon kuin vain pystyn ymmärtämään. Inspiroituen ja ihaillen seuraan myös Webby Awardseja, jotka ovat ikään kuin nettimaailman Oscarit. Sarjoja on ihan todella paljon videoista nettisivuihin, palveluista visuaalisuuteen ja käytettävyydestä uutiskokonaisuuksiin.

Vuoden 2016 Webby Awardsien voittajat julkistettiin tällä viikolla, ja sitä juhliakseni kaikki jakamani linkit ovat tällä kertaa kilpailun ehdokkaita. Viimeistään siitä huomaa, että kässäjutut ovat cool, kun ehdokkaista löytyy monia kiinnostavia kässäaiheisia (laajasti otettuna, koska kuka nyt muutenkaan haluaa rajoittaa ja luokitella) palveluita, nettisivuja ja muita vaikuttavia toteutuksia.

1
Netflix ymmärtää, että paras oheistekeminen tv-sarjojen ja leffojen katsomiselle on tietenkin neulominen. Palvelu on jopa julkaissut sarjan sukkaohjeita, joiden kuviot muistuttavat Netflixin alkuperäissarjoista. Netflix and knit. (Kilpailusarja: Advertising & Media / Individual / Online Guerrilla & Innovation)

2
Suomessa ei tietääkseni ole ihan samanlaista eväskulttuuria kuin monessa muussa maassa, mutta jos joku haluaa vaikka supermamailla tai yllättää jonkun rakkaan, niin onhan nää nyt aika söpöjä. Klikkaa ja ihastu. (Kilpailusarja: Advertising & Media / Websites, Micro Sites, and Rich Media / Consumer Packaged Goods)

3
Tällaisia kiinnostavia nettisivustoja on vaikka kuinka paljon, mutta ei kai yksi lisää ole liikaa. Tsekkaa etenkin DIY-osio. (Kilpailusarja: Websites / General Website / Lifestyle)

4
Mikä ihana idea - konfetteja valheista. (Kilpailusarja: Advertising & Media / Campaigns / Brand Strategy)

5
Muutaman vuoden takainen Infi-Knit, maailman ensimmäinen neulottu vetoomus. Kässäihmisistä kertoo jotain (ihanaa) se, kuinka paljon kaikenlaisia hyväntekeväisyys-kässähankkeita on jatkuvasti meneillään. Lämmin villa ilmeisesti pitää ihmiset lämpiminä.

+
Plussakohtana kaipaan taas reissuvinkkejä, sillä olen parhaillaan New Yorkissa Ellu-ystäväni kanssa. Mitä täällä kannattaa tehdä, nähdä ja kokea?

++
Siis katsokaa nyt, kuinka taitavia koodaajat, graafiset suunnittelijat, sisällöntuottajat ja muut suunnittelija- ja tekijästarat ovat! Klik, klik, klik, klik.


Post Comment
Lähetä kommentti