seksikkäät villasukat

3.3.2014

Kerroin viimeksi lähteneeni paikkaan, jossa villasukkia tarvitsee harvemmin. Niinhän sitä voisi tosiaan luulla, kun on kaupungissa, jossa vuoden kylmimpänäkin kuukautena keskilämpötila on yli 15 astetta.

Väärässä kuitenkin olin, sillä en ole ehkä koskaan käyttänyt villasukkia näin paljon. Ulkona pärjää kyllä hyvin ballerinoissa ilman sukkia tai ohuilla sukkiksilla, mutta sisällä lattiat ovat kovin kylmät ja varpaat palelevat. Niinpä vedän villikset jalkaan oikeastaan heti sisälle päästyäni ja lähtiessäni luovun niistä vasta kun on ihan pakko. Kylmimpinä päivinä villikset löytyivätkin kotiin tullessa usein eteisestä, kun en millään raaskinut kävellä muutaman metrin matkaa makuuhuoneestani ilman villasukkia.

Pakkasin mukaani ainoastaan yhdet villasukat, jotka neuloin juuri ennen joulua, kun olin vielä Suomessa.

Valinta oli ilmeisesti oikea, sillä olen oppinut, että nämä sukat eivät olekaan ainoastaan lämpimät vaan myös seksikkäät. Näin totesi eräs Kiinassa asuva brittiherra, joka yöpyi kanssani samassa hostellissa ensimmäisinä päivinäni täällä. Naureskelin hetken, mutta nuori mies vakuutti olevan ihan tosissaan.

Ja sitten ajattelin, että miksipä ei. Lämpö on seksikästä, kauniit vaatteet ovat seksikkäitä, pitsikuvio on seksikästä. Miksi ihmeessä villasukkia kutsutaan seksintappajiksi?

Seksi takaisin villasukkiin, vaadin minä! Kuka on mukana?

Post Comment
Lähetä kommentti