#knitting

26.1.2016
Olen takaisin puikoissa (ja villasukkien luvatussa maassa). Kuusi kuukautta maailmalla venyi neljääntoista ja jatkui vielä elämänmakuisella kesällä, mutta nyt lankalaatikot on kaivettu varastosta ja kannettu uuteen asuntoon uudessa kaupungissa.

Syksyn jumitin villasukissa, mutta viime aikoina olen löytänyt itseni yhä useammin etsimässä inspiraatiota, vinkkejä ja malleja. Parit sukat ovat vieläkin puikoilla, mutta tekisi jo mieli tehdä jotain muutakin. Jotain uutta, jännää ja sopivasti haastavaa.

Vakiosuosikkini Pinterestin lisäksi olenkin iltaisin selaillut sormi kuumana Instagramia, josta olen tehnyt muutamia inspiroivia ja kauniita kässätililöytöjä.

Mikäli siis tykkäät kauniista neulontakuvista ja haet vinkkejä joko seuraaviin neuloksiin tai mielikuvituksellisiin kuvakulmiin, tässä omat suosikkini.We Are Knitters -kaupan ja yhteisön tili vannoo isojen puikkojen ja paksujen lankojen nimiin. Ihania neuleita ja pulleita huiveja!Toisen neuleyhteisön ja kaupan, Wool and the Gangin, taustalla on ihana ajatus: Anyone can ge a Gangsta - simply purchase a Kit and learn to knit, support a fellow Gangsta by buying their handmade pieces, or pass on your skills to others. Get involved, join the Maker Revolution and make a change! Ihania ovat kuvatkin. (Niin ja kuka järkkää mun kanssa neulontajuhlat?)Neulontakuvia ympäri maailmaa. Jos Instagram-feedissäsi ei ole vielä tarpeeksi villaa, täältä löytyy takuuvarmasti lisää seurattavia.Australialaisen neulekaupan suloisia pastellisia yhdistelmiä.Intohimoisen neulojan hienoja ja yksityiskohtaisia neuleita. Täällä ei pelätä ohuitakaan lankoja ja monimutkaisia kuvioita.

Knitagram love <3
Post Comment
Lähetä kommentti