alfred, robin, nightwing, batman, batgirl, gordon, catwoman

25.9.2012

Kuten arvelin, en sitten pystynyt vastustamaan. Kuka muka pystyisi, kun vastassa ovat Batman, Kissanainen, komissaari Gordon, Robin ja muut?

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin siis ensimmäisenä huomioni varastaneeseen Batmaniin ja hyviskumppaneihin. En ollut koskaan aikaisemmin tilannut mitään Etsyn kautta, mutta ostaminen kävi kätevästi Visa Electorinilla (Verified by Visa). Tein tilauksen aika myöhään illalla (eli kanadalaisen kauppiaan aikaan kai iltapäivällä) ja malli odotti sähköpostilaatikossa yliopistolta tullessa. Kauppaan kuului erittäin selkeä mallipiirros, johon oli merkitty tarvittavien värien koodit kahdelle eri muliinilankamerkille (DMC ja Anchor) sekä muuta hyödyllistä tietoa. Mukana tuli myös sympaattinen saatekirje.

Piheyksissäni en hankkinut muliinilankoja ihan kaikissa väreissä, joita mallissa suositeltiin. Säästin ainakin erisävyisissä punaisissa, ruskeissa, keltaisissa, harmaissa ja sinisissä.

Suurta roolia tässä projektissa näyttelivät yksi todella sateinen sunnuntai ja monta elokuvaa.

Leikkasin kankaan alussa vähän liian pieneksi, ja tajuttuani sen en enää viitsinyt lähteä purkamaan ja aloittaa alusta. Kehykset ovat siis ehkä hitusen ahtaat noinkin suurille persoonille, mutta ajattelin tasapainottaa tilannetta jättämällä Harrylle, Ronille ja Hermionelle runsaasti tilaa hengittää ja loistaa. Tämä ei nimittäin jää tähän.


Kertaus on opintojen äiti: malli ostettu täältä, tekijöiden blogi täällä, suomenkielistä perustietoa ristipistotöistä esimerkiksi täältä.
Post Comment
Lähetä kommentti