tennarivillikset

30.9.2012

Kun nyt kerran pääsin vauvan töppösten makuun, niin kohta pikkuinen varmaan hukkuu näihin. Tarvitsen lähipiiriini enemmän vauvoja!

Pieni kummityttöni kastettiin tänään, ja nämä tennarivillikset olivat osa lahjaani. Vanhemmat toivoivat lahjaksi vauvakirjaa, ja heidän valitsemansa kirjan lisäksi halusin antaa myös jotain yllättävämpää. Muistan joskus aikaisemminkin nähneeni ohjeen lasten tennarivilliksiin, mutta muutama viikko sitten törmäsin niihin uudelleen Facebookissa, missä muuallakaan. Vauvan vanhemmilla on komea tennarikokoelma, joten lienee jo aikakin tytön alkaa kerryttämään omaansa. Testasin erilaisia malleja sekä virkaten että neuloen ja noin tuhannen purkamisen jälkeen päädyin tähän Marttojen vauvasukkaohjeeseen, jonka pohjalta neuloin Converse-henkiset villasukkatennarit. Muuten taisin mennä ihan ohjeen mukaan, mutta varresta tein vähän lyhyemmän (24 kerrosta) ja langan vaihdoin valkoiseen riviä ennen kärkikavennusten aloittamista. Niin ja totta kai lisäsin myös kengännauhat, jotka ovat siis yksinkertaisesti ketjusilmukkaa. Alin rivi on kiinnitetty paikoilleen molemmista päistä, muuten vaan pujotettu silmukan alta.

En ole ollut ristiäisissä vuosiin, joten jouduin aamulla arpomaan, että kuuluvatko ristiäislahjat siihen ryhmään lahjoja, jotka pakataan vain johonkin lähinäkyvään tai kietaistaan ympärille kaunis nauha, jotta kaikki näkevät paketin sisällön, vai paketoidaanko ne kokonaan paperiin. Päädyin ensimmmäiseen, mutta ilmeisesti olin väärässä, koska kaikissa muissa paketeissa oli söpöt vaaleanpunaiset paperit. Ensi kerralla sitten.


Post Comment
Lähetä kommentti