jou jou -tytön joulukalenteri

21.11.2012

Veljeni nimipäivä on 30.  marraskuuta. Joka vuosi hän sai lahjaksi joulukalenterin, tai -kalentereita. Siskoni nimipäivä on 19. marraskuuta, hänkin sai ainakin joskus joulukalenterin lahjaksi. Oma nimipäiväni on tammikuussa, joten minä sain joulukalenterin muuten vaan.

Tästä hienosta tarinasta päästäänkin siihen, että ehkä viisi vuotta sitten hankin siskolleni nimipäivälahjaksi jälleen joulukalenterin. Kalenteri oli itse täytettävää laatua, joten siskoni löysi huopapussukoista muistaakseni lähinnä karkkia. Seuraavana vuonna täytin kalenterin uudelleen. Jyväskylän-vuosiksi kalenteriperinne jäi, mutta tänä vuonna se tulee takaisin suurempana ja hienompana kuin koskaan, heh.

Tällä kertaa yritän välttää karkkiylläreitä kannustaakseni siskoani raskaudesta jääneiden kilojen karistamisessa. Toisaalta karkit ovat hänelle kuin, noh, karkit lapsille, joten kai niitäkin on löydyttävä.

 
 

Esittelen muutamia luukun täytteitä myöhemmin, mutta tämä vain tiedoksi siitä, mitä olen viime aikoina puuhaillut. (Töiden aloittamista edellyttävällä graduponnistelullakin on ehkä ollut osansa hiljaisuuteen.)

Oli mulla toinenkin ajatus, kaipaisin nimittäin vinkkejä yhdeksän vielä tyhjän luukun eli pussukan täyttämiseen. Kolmosluukkuun suunnittelin jotain Big Brother -aiheista, ikään kuin helpotuksena BB:n suurkuluttajasiskolleni (oikeasti!) kauden loppumista seuraavana aamuna. Ideoita? Tai ideoita muihin luukkuihin? Suurempi ja kultaisempi aattoluukkukin on vielä tyhjä.
6 kommenttia on "jou jou -tytön joulukalenteri"
  1. Ei ehkä ihan big brother, mutta nykyään kaupataan jotain kumman BB-voiteita kosmetiikkahyllyssä..? ;)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli mieleen mausteseospussi piparkakkutaikinaan ja ohje siihen, (itsevirkattuja) joulukuusenkoristeita tai joku jouluinen pikkukoru esim. korvikset tai kaulakoru.

    VastaaPoista
  3. Sinulle on blogissani tunnustus :)

    VastaaPoista