virkatuista kaulajutuista

19.11.2012

Suhtautumiseni erilaisiin virkattuihin kaulajuttuihin on vaihdellut viktoriaanisten pantojen inhosta vähän ajan takaiseen kaulusyrittelyyn. Jokin niissä kuitenkin kiehtoo, sillä yleensä en käsityöhommissa enää palaa projektiin, jonka kerran olen haudannut epäonnistuneena.

Viikonloppuna näin kuitenkin Pinterestissä kuvan virkatusta kaulakorusta ja ihastuin siihen välittömästi. Kun vielä sunnuntai-iltanakin kuva komeili verkkokalvoillani, ei auttanut kuin tarttua koukkuun ja lankaan.


Kuten tavallista, yritin ja purin ja sovelsin ja yritin ja purin taas. Kerran tein sitten loppuun asti, ja lopputulos on nähtävissä yllä. Onhan se vähän kotikutoinen ja epäsymmetrinen, mutta luulen, että tämä pääsee kuitenkin ihan käyttöön. Eilen koru kesti jo peilistä tuijottelua ja ulkoilureissun takin ja huivin alla, todellisen potentiaalin mittaa kuitenkin kai vasta päivä tai pari ihmisten ilmoilla.

Jos joku on nähnyt kuvia (tai vielä parempaa, ohjeita) hienoille virkatuille kaulakoruille tai muille kaulajutuille, vinkit ovat erittäin tervetulleita.
Post Comment
Lähetä kommentti