vauvasuunnitelmia

27.2.2013
Jos jollekin tässä blogissa käyneelle ei ole vielä tullut selväksi, niin elämässäni suunnilleen parasta, ja ihan varmasti ainakin söpöintä, on kesällä syntynyt kummityttöni. (Kummi)tädin kulta, jolle olen esimerkiksi virkannut värikkään eläinsatupeiton ja neulonut pienet töppöset.

En laske itseäni himoneulojaksi, joka vääntää neuletakkeja ja työläitä pitsihuiveja harva se viikko. Enemmän pidän pienistä töistä, jotka saa tehtyä parissa illasta. Niiden kanssa en ehdi kyllästyä ja kehitellä hankituille langoille jotain mielestäni vielä parempaa käyttöä. Pieniksi töiksi lasken myös vauvojen ja pienten lasten nutut, hatut ja muut jutut.

Siksi pinterestini, selaimeni lukulista ja puhelimeni muistio ovatkin hiljalleen täyttyneet ohjeista ja ideoista, joiden toteuttamista varten kummityttöni pitäisi vielä vähän kasvaa tai kummitätinsä reipastua. Koska pelkään hukkaavaani nämä eri paikkoihin tallennetut ohjeet, kokoan parhaat nyt myös tänne blogiin.

Joten olkaa hyvät (ja ole hyvä, tulevaisuuden Laura): vauva- ja lapsijuttuja, jotka teen sitten joskus (tai sitten en)!

 


 


 

4 kommenttia on "vauvasuunnitelmia"
 1. Oijoi, ihana idea nuo irtohännät!

  VastaaPoista
 2. Eihän noista voi käyttää muuta adjektiivia kuin ihana! Miksei lähipiirissäni ole pieniä, joille tehdä tällaisia suloisuuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää alkaa vihjailla lähisukulaisille ja kavereille, että lisääntyminen vois olla jees. Tai sit vain odottaa, ihan varmasti vauvoja alkaa jossain vaiheessa tupsahdella sunkin maailmaan.

   Poista