oops i did it again

24.3.2013

Kun ei se kevät vielä alkanutkaan ja päätä paleltaa pakkasessa, niin oli ihan pakko tehdä vielä yksi pipo. Lontoossakin satoi lunta siellä ollessani, eikä tällä keväiseen kaupunkiin matkanneella turistilla tietenkään ollut päähinettä mukana. Eikä pohjoisissa keleissä pipoja voi kai olla koskaan liikaa. Seli seli.

Tein aikaisemmin tänä talvena (viime talvena? maaliskuunhan pitäisi olla jo kevättä!) Muita ihania -blogin piparinreunapipon, ja nyt otin puikoille saman blogin jämälankapipon.

Mallipipohan oli tehty ihanan värikkäistä keränjämistä, mutta koska olen tällainen harmaahiiri ja vaalean harmaa on mielestäni ihan mahtava väri, niin päädyin itse käyttämään vain vajaata kerää harmaata isoveljeä ja tuntematonta luonnonvalkoista lankaa. Pipo syntyi kahdessa illassa, ja toisesta piposta siirretty tupsu kruunaa kokonaisuuden.


Kyllä nyt tarkenee aamulla kulkea yliopiston kirjastolle ja illalla tulla takaisin. Hiljaisuus täälläkin johtuu siis gradukiristä, jonka ansiosta olen istunut päivät koneen edessä kirjastolla, enkä iltaisinkaan ole tarttunut puikkoihin tai koukkuihin. Pari ideaa on kuitenkin varastossa, ja jotain puoliksi toteutettunakin, joten toivottavasti täältä kajahtaa taas pian.
2 kommenttia on "oops i did it again"
  1. Tsemppiä gradun kanssa, samassa tilanteessa ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! Tsemppiä samoin myös sulle! :)

      Poista