huopatossut

22.4.2013
Joskus on hyvä ottaa pieniä askelia kerrallaan. Siksi olen toipunut viime aikojen käsityösaamattomuudesta aloittamalla vauvajutuista. Sellaisista vauvajutuista, jotka liittyvät pieniin askeliin. (Tajusin tän vasta, vau!)

Bongasin pikkulapsen nahkamokkasiinit alkujaan ehtymättömästä inspiraationlähteestä eli A Beautiful Mess -blogista. Sieltä löysin tieni Purl Bee -blogiin, jonka ohjeessa tossut oli tehty huovasta. Omaan testiini pääsivät huopatossut kohtalon (tai kalenterin) johdattamana: 1) oli sunnuntai, 2) kirpparit olivat jo menneet kiinni, 3) Tiimari oli vielä auki, 4) huopa oli kyseisessä myymälässä tarjouksessa.Tossut ovat vielä vähän vaiheessa, koska en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia kuminauhaa, koska epäilen, että minulla saattaisi olla pätkä nauhaa jonkun sekalaisen laatikon pohjalla. En siis ole vielä päässyt testaamaan näitä kummitytölläni, joka alkaa olla siinä iässä, jossa jalkapohjia on syytä suojata jollain vähän tukevammalla.

Kuten näkyy, tein tossut paksusta huovasta, mutta huomasin vasta myöhemmin, että ohjeessahan nuo oli tehty ohuesta normihuovasta. Selittelen itselleni, että ohuus sopii paremmin ison omenan puistoihin kuin suomalaisiin metsämaisemiin. Katsotaan, miten käy.
Post Comment
Lähetä kommentti