äitienpäivän perhekoru

17.5.2013

Perheessäni on ollut aina tapana antaa lahjoja. Synttärit, joulu, nimipäivä, isänpäivä, äitienpäivä - you name it, me annetaan lahja.

Niinpä tätäkin äitienpäivää edeltävänä viikkona pohdin pääni puhki, että mitä sitä äidille keksisi. Sen piti olla jotain budjettiystävällistä, siinä oli oltava ajatus ja sen oli oltava saatavilla. Mietin paljon, selasin Pinterestini ja lempiblogini läpi ja lopulta turvauduin googleen, tuohon epävarmojen tärkeimpään ystävään.

Niin törmäsin tähän äitienpäivälahjan ohjeeseen, joka hurmasi kauneudellaan.


Yllä olevan kuvan korun tein itse asiassa siskolleni, joka vietti ensimmäistä äitienpäiväänsä äitinä. Lopulta en kuitenkaan antanut lahjaa, vaan ajattelin säästää sen myöhempään tilaisuuteen. Vaikka siskontytön nimipäivään, joka on kesäkuussa. Mitä mä sanoinkaan siitä lahjojen antamisesta?


Tämä ei olisi Laura osaa, ellei ohjetta olisi jollain tapaa muokattu. Alkuperäisen ohjeen maalaamiseen sijaan tyydyin huomattavasti helpompaan vaihtoehtoon eli tussiin. Käytössäni olivat keltainen, ruskea ja sininen tussi, joten perheestäni tuli tummahiuksisia (isä, isosisko ja minä) ja blondeja (äiti ja veli). Kaikki saivat testata myös sinisilmäisyyttä, vaikka muutamalle olisikin ollut mukava piirtää vihreät silmät todellisuuden mukaan.

Siskolleni suunniteltu lahja oli nahkainen rannekoru, johon pujotin siskon miehen, siskon ja vauvan helmet. Äidilleni tein kaikki perheenjäsenet keskikokoisista palloista ja vielä lapset suurimmista palloista. Helmet pujotin kirkkaaseen satiininauhaan, ja lopputuloksen ohjeistin sopivan esimerkiksi avaimenperäksi.

Valmiista lahjoista ei valitettavasti ole kuvaa, vaan kuvissa komeilevat testiversiot, joiden silmät ovat vähän venähtäneet tai hiusrajat nyrjähtäneet. Ajatus on tärkein, se on yksi lahjamotoistani ja pätee myös näihin palleroihin.
Post Comment
Lähetä kommentti