kummityttöni on herkkis

23.6.2013

Koska kummityttöni on vielä niin pieni (kohta 11 kk), että hän ei ole vielä löytänyt sitä paljon puhuttua omaa tyyliään, otan kummitätinä osavastuun erilaisten suuntausten esittelystä.

Aiemmin tein tytölle värikään hipsterilippiksen pinkillä tupsulla. Hipsterihattu on saanut hyvän vastaanoton, eikä sitä ole kohdannut monien muiden päähineiden mutainen kohtalo, joka on seurausta maahan heittämisestä. Myös pihan lapset ja eri-ikäiset sukulaiset ovat ihailleet lippistä, joten porukan hyväksyntäkin on hallussa, jos se nyt on tärkeää.

Koska en halua ohjata pientä liian vahvasti yhteen suuntan, seuraavaksi testiin pääsee herkkishattu. Runotyttöjen ja unelmoijien suosikkipäähine on virkattu tämän ohjeen mukaan. Kummityttöni on selvästi enemmän kiinnostunut tekemisestä kuin suunnittelusta ja unelmoinnista, joten vastaanotto vähän jännittää. (Saattaa olla, että myös korvat peittävällä mallilla on jotain vaikutusta päähineen suosioon tai epäsuosioon.)

 

Tein hatun Dropsin Safran-langasta ja kolmosen koukulla. Valitsin Toddler-koon, ja näillä eväillä venyttämättömäksi ympärysmitaksi tuli noin 43 cm.
Post Comment
Lähetä kommentti