kummityttöni on hipsteri

11.6.2013


Aurinko paistaa ja käsityöt epämaistaa, taitaa olla kesä.

Tarkemmin sanottuna kesä, jona tein kummitytöstäni hipsterin.

Kuten kirjailin korttiin (ilman viimeistä pistettä, shame on me), kummityttöni viettää pian ensimmäistä nimipäiväänsä. Äitinsä toiveesta päätin antaa lahjaksi virkatun kesähatun. Mielessä oli jotain ohutta ja pitsistä, mutta sitten sekosin hipsteripäissäsi. Tiedättekö, kun joskus näkee maailman viileimmän tyypin, jolla on vähän oudot vaatteet? Ja se viileä tyyppi kantaa oudot vaatteensa niin hienosti, että kuvittelet itsekin muuntautuvasi korttelin kuumimmaksi tyyliä vaihtamalla.

Itse tiedän jo, että vaikka ainakin kaukaa katsottuna vaatteet saattavat tehdä söpön hipsteripojan, naista ne eivät tee. Siitä huolimatta jotkut jutut ovat niin kivoja, että ne jäävät mieleeni kummittelemaan, vaikken niitä itseni päällä näkisikään. Yhden mieleni kummituslaumoista muodostavat Coston hatut, joita hattuongelmaisena en omaan päähäni ole ainakaan toistaiseksi pystynyt painamaan.

Tässä vaiheessa kuvaan tulee kummityttö, jonka päällä ihan mikä tahansa näyttää maailman parhaalta. Kuvaan tulee myös tämä ohje ja suoranainen Coston hattujen kopioiminen.

Tuloksena on värikäs hattu, kummityttöni nimipäivälahja ja hipsterivauvan ykkösasuste.


Käytin hattuun Novitan Miamia ja nelosen puikkoa. Ohjetta muokkasin vain lipan osalta, koska halusin siitä vähän lyhyemmän mutta kuitenkin kapenevan. Niin ja lisäsin pinkin tupsun, koska mitä olisi pienen tytön hattu ilman pinkkiä tupsua.
Post Comment
Lähetä kommentti