lämpöö

9.12.2012


Nää villajutut ois vähän niin kuin räppäreitä ja tulis tuomaan mulle lämpöö. Ai häh?

Vähän aikaa sitten talvi yllätti paitsi autoilijat, pyöräilijät ja Vr:n myös minut. En nimittäin löytänyt mistään lämpimiä tumppuja ja palelin parinakin päivänä 15 asteen pakkasessa ja purevassa tuulessa vain ohuet sormikkaat muutenkin kuivuneiden käsieni suojana. Todellisuus oli juuri niin surullinen kuin se kirjoitettuna kuulostaa, joten ei auttanut kuin ryhtyä hommiin. Ohje ja lanka ovat Novitaa, ohje täältä ja lanka Isoveljeä. Paksun langan ansiosta valmistuivat parissa illassa ja lämmittävät sormikkaiden päällä ihanasti.


Pipo on muutama vuosi sitten ostettu liian iso H&M:n alepipo (tippui silmille, surullinen näky tämäkin) purettuna ja uudelleen neulottuna. Lanka on jotain ihanan pehmeää ja kutittamatonta (ei toivoakaan, että tunnistaisin materiaalia ilman lappua) kaksinkertaisena, puikot kolmosen ja silmukoita 92.

Kaulahuivi ei ole oma tuotokseni. Sitä ei varmaan lasketa, että pari vuotta sitten tein huivista tuubimallisen ompelemalla päät yhteen ja nyt palasin lähtöpisteeseen purkamalle ompeleet.

Lämmintä talvea!
Post Comment
Lähetä kommentti