talven kolmas pipo

30.1.2013

Talven 2012-2013 kolmas pipo on tehty harmaalla Isoveljellä ja puikoilla 3,5 (joustinneule) ja 5.

Pinta on helmineuletta, josta pidän todella paljon. Jälki on kivan eläväinen mutta kuitenkin siisti, ja neulos on sellainen, että sitä pystyy hyvin tekemään ilman sen kummempaa keskittymistä. Tykkään muutenkin näistä yksinkertaisista neulospinnoista, on aika hauskaa, mitä kaikkea pelkällä oikealla ja nurjalla silmukalla voi saada aikaiseksi.

Ohje pipoon löytyy täältä. Tuolta kopsasin siis silmukkamäärät, sen sijaan puikot ja langan kaivoin omista varastoistani. Ajattelin ensin, että olisin halunnut vähän pidemmän pipon, mutta lanka riitti juuri tämän kokoiseen pipoon ja tupsuun. Ja hyvä niin, sillä nyt pidän lopputuloksesta juuri tällaisena.

Idean pipoon sain eräällä espoolaisella asemalla odotellessani junaa työpäivän jälkeen, kun näin kanssaodottajalla hienon harmaan pipon. Kannattaa siis pitää silmät auki, vaikka korvat, nenä ja suu olisivatkin pakkasta piilossa.

Mikä on muiden talven piposaldo?
2 kommenttia on "talven kolmas pipo"
 1. Kivannäköinen pipo ja harmaa väri on niin nappi! Oma piposaldo tälle talvea on 5kpl - mut on vallannut talven aikana varsinainen pakko-neuloosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, viisi on aika määrä. :) Mä olen aika varma, että mun saldoni jää tän talven osalta tähän.
   Ja kiitos, harmaa on tosiaan hyvä väri!

   Poista