link love 3

9.3.2016

1
Niin. Paljon. Ideoita.

2
Vinkkasin helsinkiläisen Papershopin työpajoista jo kukansidontapostauksessa, mutta vinkkaan uudelleen, sillä nyt nettisivuille on lisätty keväälle uusia työpajailtoja. Jos asuisin Helsingissä, niin ilmoittautuisin askartelemaan juhlakoristeita tai kuvioimaan uniikkeja lahjakääreitä.

3
Australialainen Frankie on supersöpö lehti, jolla on supersöpöt nettisivut. Niillä nettisivuilla on kaikenlaisia vinkkejä ja ajatuksia (mm. itse tekemiseen, sisustukseen, ruokaan ja taiteisiin liittyen), joista osa on vähän outoja ja osa - arvasit - supersöpöjä. Kannattaa kurkata!

4
Tämän hetken suosikkismoothieni sisältää ananasta, lehtikaalia, inkivääriä ja vettä. Seuraavaksi voisin koukuttautua vaikkapa tähän newyorkilaisten suosikkiin.

5
Käsi kirjalla vannon, että tämä ei ollut mitenkään suunniteltua, mutta mulla olisi taas yksi emojeihin liittyvä linkki. Melkein pari vuotta sitten ihastuin #LikeAGirl-kampanjaan, jonka videolla nuoret tytöt urheilevat kuten tytöt - eli täysiä ja asenteella. Nyt kampanjan takana ollut Always jatkaa #LikeAGirl-teemaa puuttumalla emojien välittämiin perinteisiin sukupuolirooleihin ja naisten sekä tyttöjen yksipuoliseen esittämiseen. Lue lisää kampanjasta ja katso #LikeAGirl-videot.

Click like a girl.
Post Comment
Lähetä kommentti