link love 4

16.3.2016

1
Kysyin ranskikselta mielipidettä siitä, minkä neuleen tekisin (itselleni joo, mutta tyyliasioissa luotan kyllä myös entiseen taidekoululaiseen). Vaihtoehdot olivat tämä, tämä ja tämä. Kuva antaa vinkin siitä, minkä mies valitsi (osat on sittemmin purettu ja aloitettu uudelleen, mutta se on ihan toinen juttu se).

2
Jos kaikki menee hyvin, niin musta tulee alkusyksystä kolmatta kertaa täti, jee! Nyt olisikin hyvä aika alkaa neuloa vauvalle vaikkapa suloista pisarapeittoa.

3
Kaikki, mitä Gilmoren tyttöjen uudesta tuotantokaudesta tiedetään tähän mennessä. En malta odottaa!

4
Hedelmäilmapalloja! Nerokas idea.

5
Hahahaha.

+
Nyt kaipaisin myös teiltä linkkejä ja vinkkejä, sillä olen lähdössä pääsiäiseksi ranskiksen kanssa Riikaan. Suunnitelmissa on pussailua ja kävelyä, mutta mitä muuta siellä (ja Latviassa ylipäätään) kannattaa tehdä?2 kommenttia on "link love 4"
 1. Ah en kestä tätä ihanaa linkkimäärää! Täälläkin ollaan ihan pähkinöinä Gilmoresta, sekä nyt myös hedelmäilmapalloista ja parista neuleesta. Millonkohan sitä olisi itse tilanteessa, jossa voi toiselta kysyä, että mitäs sitä seuraavaksi neuloisi? (On meinaan sellainen määrä projekteja joko kesken tai joihin on langat ostettu, että näitä neulotaan varmaan vielä eläkeiässäkin...) Riika on nätti, tai ainakin vanhakaupunki! Käytiin perheeni ja kaverini kanssa siellä 6 vuotta sitten ja saatettiin olla hieman liian nuoria vielä sellaiseeseen päättömään kävelyyn ja ihasteluun. Nyt sopisi sellainen reissu varmaan kuin nenä päähän. Kävelkää siis! Ja ihmetelkää! Ja pussailkaa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taannoinen purkamisoperaatio auttoi siihen, että sain aloittaa oikein ajatuksella uutta alusta. Aika kiva tunne :)

   Gilmoren tytöt, jee! Ja Riikakin, jee! En malttais odottaa kumpaakaan :)

   Poista