lempiasioita

20.10.2012
(Tässä oli ensin pieni alustus lempimisestä ja lemmestä, mutta aina enempi ei ole parempi, vai miten sitä nyt sanotaankaan. Asiaan.)

Sain vähän aikaa sitten kekseliäältä Madam B.C.:ltä ilostuttavan haasteen, joka on lähtöisin Mokonmaailmasta. Haaste kuului näin:

Omat lempiasiat tuovat iloa ja piristystä arkeen. Siksi haluamme jakaa blogihaasteen, jonka ajatuksena on muistuttaa sinua ottamaan hetki itsellesi ja nauttia omista lempiasioistasi.

Näin osallistut haasteeseen:
 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat-listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita-näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10. - 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!
Sitten mennään! (Pyydän jo etukäteen anteeksi sitä, että moneen kohtaan tuli kuin huomaamatta useampi kuin yksi ihana asia, mutta muuten olisin kirjoittanut koko listan lautapelien pelaamisesta perheen kanssa.)


1. Maljojen nostaminen ja kippistely. Olennaisen osan ihanuudesta tekevät seura ja ennen kaikkea kippistelyn syyt. Viikon sisään olen nostanut maljan esimerkiksi naisten kauneudelle, uudelle alulle, Ranskalle, vanhenemiselle ja nuoruudelle. (Ei tarvitse huolestua, yleensä en viikon sisällä kippistele ihan näin paljon, mutta tähän viikkoon sattui sisältymään jälleennäkemisiä, poikaystävästään eronnut ystävä, kaverin melkein valmis gradu ja muuten vaan maljan arvoisia hetkiä ja ihmisiä. Ja jokaisen noston välissä lasia ei täytetty uudelleen.)
2. Lautapelien pelaaminen oman perheen kanssa, pelit aloittava jonkun perheenjäsenen toteamus "mä en oo varmaan koskaan voittanu tätä" (ei pidä koskaan paikkaansa) ja äidin huijaustunnustukset.
3. Kohta kolme kuukautta vanhan kummitytön tiukka ote kummitädin etusormesta. <3


4. Lämpimän teekupin pitely molemmilla käsillä. (Kynsilakan kuluneisuus kertoo siitä, että teetä on tullut juotua niin paljon, että kuppeja on tarvinnut tiskata jatkuvasti.)
5. Gilmoren tytöt. Team Jess. Nyt ja ikuisesti.
6. Asuntoni natisevat lautalattiat.


7. Kirjasto ja siellä kaikki kirjat ja lehdet, kaartuvat portaat, epälooginen hyllyjärjestys ja ulko-ovi, jota pidellään auki ja jota saa pitää auki toisille. Sekä se yksi söpö sivari.
8. Sadevaatteet ja vettä pitävät kengät sateella.
9. Ensimmäiset itse tekemäni aikuisten villasukat ikinä.
10. Kesätauolta palanneet tv-sarjat.

Tämä haaste on oikeastaan jo kiertänyt lemppariblogeissani, joita tarvitaan siis ehdottomasti lisää. Vinkkaa täten, jos tiedät tai itse pidät mainiota blogia, ja ota haaste omaksesi! Vasemman reunan naapuritontilla-lista kaipaa päivitystä!
4 kommenttia on "lempiasioita"
 1. Ihania lempiasioita sinulla ja mukavaa kun osallistuit haasteeseemme! Huomaathan, että osallistut Mokon lahjakorttien arvontaan vain lähettämällä lempiasiat listasi meille sähköpostitse, eli kannattaa laittaa lista meille osoitteeseen mokomarket (@) moko.fi ennen 2.11 niin olet mukana lahjakorttien arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta, pitääkin laittaa sähköpostia tulemaan!

   Poista
 2. Kiva lista sinulla :) Minunkin pitäisi tehdä tämä haaste mahdollisimman pian. Löysin Madam B.C.:n kautta blogiisi, mikä on oikein mukava asia - tykkään haasteista nimenomaan sen takia, että niistä usein löytää uusia kivoja blogeja lukulistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, omien lempiasioiden kertaaminen on aina kivaa! Sinullakin on muuten ihana blogi, niin värikäs ja iloinen :)

   Poista