vaalipäivä ja muita ihania (pipo)asioita

28.10.2012


Hyvää vaalipäivää!

Kaksissa edellisissä vaaleissa (eli kolmena kertana) en ole päässyt äänestämään vaalipäivänä, joten tässä on kyllä melkoista juhlan tuntua. Pesin oikein hiukset ja kaikkea. Kohta lähden lähikoululle naapuruston mummojen sekaan raapustamaan numeroa äänestyslappuun ja sitten vaalikahveille. Tai kaakaolle, josta aloin haaveilemaan välittömästi ensilumen sadettua. Illalla sitten jonkinlaista vaalivalvojaista, tai ainakin muutaman ehdokastutun tulosten ja lapsuuden kotipaikkakuntani poliittisen tilanteen tarkistaminen.

Päivän mahtavuuden kruunaa pikkupakkasessa lämmittävä Muita ihania -blogin syyspipo, joka on kyllä ihanin pipo aikoihin!


Lankavaihtoehtoja ei varastoistani löytynyt varsinaisesti ylenmääräisesti, mutta harmaan ja oranssin yhdistelmä toimii mielestäni mainiosti. Silmukkamäärääkään en joutunut muokkaamaan, vaikka teinkin pipon nelosen puikoilla ja tuntemattomalla langalla. Tupsun kanssa sen sijaan kohtasin haasteita, kun edellisestä tupsuaskartelusta oli sen verran aikaa, että ensimmäisestä versiosta tuli aivan liian iso ja tiivis. Edes lankojen lyhentäminen ei auttanut, mutta onneksi toinen yritys onnistui paremmin. Valtava kiitos ohjeesta, Muita ihania -Tiina!
2 kommenttia on "vaalipäivä ja muita ihania (pipo)asioita"