eläinpeitto - viimeisiä viedään

30.10.2012

Niin joo, mullahan oli tää eläinpeittohomma kesken. Mites tätä taas tehtiinkään?

Pikkusen aikaa on tosiaan vierähtänyt siitä, kun viimeksi kaivoin peiton palaset sieltä pahaisen keittiön kaapin päällä olevasta laatikosta. Nyt kuitenkin tartuin itseäni niskasta ja virkkuukoukkua varresta ja viimeistelin loputkin eläinpalat. Kuvissa vilahtaa myös viltin reunusta, mutta lanka loppui kesken, joten valmiin työn esittely seuraa perässä. (Tällä hetkellä olen tosin langan- ja kaiken muunkin aivan välttämättömän ostolakossa, joten voi vierähtää hetki.)

Keltaisen pupun ja pinkin norsun hienoon seuraan pääsivät muun muassa oranssi kala ja keltainen kirahvi. Toisin sanoen, tässä viimeiset seitsemän palaa. (Yhteensä paloja on siis 16, aiemmat löytyvät täältä, täältä ja täältä.)


Söpö lammas, jonka esikuva on täällä, muistuttaa kovasti lammaspehmolelua, jonka sain lapsena lahjaksi. Silläkin oli pinkki pää ja jalat ja pörröinen olemus.


Paloja yhdistellessä en yhtään miettinyt, että mitkä eläimet tulevat vierekkäin. Kävikin sitten niin, että iloinen harmaa valas ja harmaa delfiini muodostavat vesieläinkulman oranssin kalan kanssa.


Nalle, jonka koristeet tein vahingossa nurjalle puolelle enkä enää jaksanut korjata, ja vesieläinkulman eksoottinen kala.Huh, sanon minä ja haaveilen jo seuraavasta isommasta työstä.
2 kommenttia on "eläinpeitto - viimeisiä viedään"
  1. Voi vitsi kun näyttää kivalle! :) täytyy itekin opetella virkkaamaan kirjovirkkausta tasona, sillee että ne langan"kierrotmitkälie" menis jossain piilossa :) harmi kun lähipiiriin ei ole edes tulossa vauvaa, että voisin tuommoista alkaa tekemään.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eipä ne langat mullakaan aina ihan piilossa mee, jos oikein läheltä katsoo :)

    VastaaPoista