villasukkalahja

26.10.2012

Esittelin aikaisemmin irtokauluksen, jonka olin ajatellut antaa ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Jo tuolloin kuitenkin epäilytti, ja kun sitten sain mielestäni paremman idean, päädyin toisenlaiseen lahjaan.

Let me introduce you, synttärilahja vol. 2!

Tat-ta-daa! Villasukat! Ensimmäiset tekemäni aikuisten villasukat koskaan! (Oli pakko kirjoittaa tuo fakta korttiinkin, ainakin saan anteeksi kaikki mahdolliset virheet.) Vähän aikaa sittenhän tein kummitytölleni minikokoiset villatennarit osana ristiäislahjaa, nyt siis samanlaiset aikuiskoossa. Olen itse todella ylpeä lopputuloksesta, tuli ihan hirmu hienot. Saattaakin olla, että näitä löytyy myös joulupaketeista tänä vuonna.

(Myöhemmin luin tosin jostain, että sukat pitäisi vielä höyryttää ennen käyttöönottoa. Tai siis kaikki neuletyöt kai pitäisi, mutta jotenkin se nyt jäi. Olen silti ylpeä, ja nytpä ainakin tiedän.)


Tein sukat Novitan Nalle-langasta vyötteen sisäpuolelta löytyneen ohjeen mukaan. Ainoastaan varressa sovelsin, jotta lopputulos näyttää enemmän tossumaiselta. Valkoiseen lankaan vaihdoin kerros ennen kärkikavennusten aloittamista. Kengännauhat letitin puuvillalangasta seitsemällä säikeellä, niiden solmeilu olikin koko homman hitain ja tylsin vaihe.


Korttiin käytin täältä tuttua kirjontatekniikkaa. Ötökkään liittyy tarina, ihan muuten vaan en 26-vuotiaan naisen korttia ehkä sellaisella koristelisi. Nyt tuo koppakuoriainen edustaa yhteisiä muistoja ja hetkestä nauttimista, kaikkea sellaista ihanaa ystävyyshömppää.

Paljon onnea, S, vaikkakin vähän myöhässä!
Post Comment
Lähetä kommentti