pistetäänkö pylväitä pakettiin

18.10.2012

Otin koululaisista mallia ja olen edelliset kaksi viikkoa lähinnä lomaillut. Kävin vanhemmillani, Kööpenhaminassa ja ystävälläni toisessa kaupungissa. Sairastin myös syysflunssan, joka tukottaa ikävästi edelleen. Nyt on kuitenkin pakko palata gradun pariin, ja sitä vältellessä tietenkin samalla myös tänne.

Erityisen rakkaalla ystävälläni on viikonloppuna synttärit, ja Euroopan toiseksi väkirikkaimmassa kaupungissa elävälle lahja olisi pitänyt lähettää kai eilen. Itse olen toimessa siis tietenkin tänään.

Arkailen aika usein itsetehtyjen lahjojen antamista, mutta tälle ystävälleni ainakin osa lahjaa on usein ollut jotakin rakkaudella pakerrettua. Paketeista on löytynyt esimerkiksi kaulakoruja, sormuksia, korviksia ja painettuja t-paitoja. Tällä kertaa idea lahjaan tuli yhdellä kauppareissulla, jonka teimme tämän pian vanhenevan ystäväni kanssa Helsingissä loppukesästä. Ihastelimme H&M:ssä pitsisiä irtokauluksia, jotka olisivat sopineet ystäväni tyyliin kuin se kuuluisa nenä päähän, mutta sopivaa ei oikein löytänyt.

Arvaattekin jo varmaan (kuvatkin toiminevat pienenä vihjeenä), että lähdin muutama viikko sitten etsimään ohjetta virkattuun irtokaulukseen. Kokeilin muutamaa löytämääni mallia, mutta mieleistä ei kuitenkaan oikein löytynyt. Lopulta luotin sitten omaan päähäni ja virkkasin kierrätyskeskuksesta löydetyllä langalla yhden ihan loppuun asti. Nyt en ole kuitenkaan ihan varma, viitsinkö laittaa tätä pakettiin. Mihin tämän voisi yhdistää?

Post Comment
Lähetä kommentti